V hotelu Bertram - Christie, Agatha (Albatros Media a.s., 2024)
Když synovec s manželkou zvali Jane Marplovou na dovolenou, navrhovali různá přímořská letoviska, ona si ale vybrala londýnský hotel, ve kterém bydlela kdysi v dětství. Může to vypadat jako výlet do starých časů - koblihy s marmeládou z opravdových jahod, vdolečky se spoustou másla, úžasný čaj. Jednoho dne však jeden z hostů, popletený kanovník Pennyfather, záhadně zmizí.