Vyhnanci - Harper, Jane (Detektivní román (Host), 2024)
Další a tentokrát též poslední detektivní příběh s Aaronem Falkem v hlavní roli. Za teplé jarní noci během rušné vinařské slavnosti zůstalo v kočárku ležet osamělé dítě, zatímco jeho matka zmizela v davu a víckrát ji nikdo neviděl. Ani o rok později ke zmizelé Kim Gillespieové nevedou žádné stopy, které by napovídaly, co se tenkrát stalo. Případ je odložen, a jak čas plyne, vytrácí se naděje na jeho vyřešení. Rodina a přátelé Kim Gillespieové se rok po tragédii sejdou hluboko v srdci jihoaustralské vinařské oblasti, aby přivítali nový přírůstek do rodiny. K oslavě se připojí i federální vyšetřovatel Aaron Falk. Zatímco se nechává okouzlovat přírodou a ochutnává místní lahodné víno, začíná tušit, že tato pevně semknutá komunita je možná roztříštěnější, než se zvenčí zdá. Na povrch začnou vyplouvat dávné pravdy a je na Falkovi, aby případ rozlouskl. Nakladatelská anotace.