Myseľ šampióna - Kopčan, Michal (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Ak sa chceš stať skutočne najlepším športovcom, akým len môžeš byť, musíš už dnes začať pracovať na rozvíjaní mysle šampióna. Pomocou tejto knihy dokážeš výrazne zlepšiť svoju celkovú športovú výkonnosť. Stratégie, techniky, metódy a určité princípy špičkovej výkonnosti v nej uvedené podrobne popisujú, ako môžeš dosiahnuť vrchol svojej športovej výkonnosti. Kniha Myseľ šampióna je pre teba tým správnym sprievodcom na ceste za naplnením tvojich športových i osobných cieľov.