Zažiarim - Lee, Lyla (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Skye Shinová už počula všetko. Tlsťošky netancujú. Nemali by nosiť svetlé farby. Nemali by na seba upozorňovať. Skye však sníva o tom, že sa dostane do žiarivého sveta K-popu. Aby to dokázala, musí porušiť všetky pravidlá, ktoré spoločnosť, médiá a dokonca aj jej vlastná matka stanovili pre dievčatá ako ona.