Totálne šik 2 - Prvý strih - Gurevich, Margaret (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Chloe má za sebou prvý konkurz do novej šou Štýlová tínedžerka, no tlak sa ešte len začína. Čakajú ju ďalšie dve kolá a porotcovia majú vysoké nároky. Ak sa Chloe chce dostať až do New Yorku, musí predviesť to najlepšie, čo v nej je. V hre je totiž nový roztomilý chlapec aj stará rivalka a jej miesto v šou visí na vlásku.