Bol raz jeden človek - Renesancia a Leonardo da Vinci - Gaudin, Jean-Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
V 14. storočí ustúpil stredovek renesancii. Bolo to obdobie rozkvetu umenia a vedy, ktoré sa začalo v talianskej Florencii. Učenci a umelci tu navzájom súťažili vo vynaliezavosti a vytvorili množstvo diel, ktoré obdivujeme dodnes. Zoznámte sa spolu s našimi hrdinami so slávnym Leonardom da Vinci, ktorý svojimi umeleckými dielami a vynálezmi prekročil hranice svojej doby... Naša cesta do histórie sa práve začína!