Sesterstvo sobotňajšieho sauvignonu - Sims, Gill (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Otázka nie je, či Claire potrebuje pohárik. Otázka je, či pre ňu existuje dosť veľký pohár. Manžel jej zahol s najlepšou kamarátkou. Deti na ňu volajú sociálku, vždy keď ich chce nakŕmiť brokolicou. Našťastie však má kamarátky, ktoré spája náklonnosť k tekutej terapii. Spoločne sa im hádam podarí presvedčiť Claire o tom, že život zreje ako kvalitné červené víno. Alebo aspoň o tom, že ponúka niečo lepšie než len žehlenie, varenie a večné upratovanie po lenivých a prefíkaných potomkoch.