Hviezdy futbalu: Guardiola - Coninx, Harry (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Už keď bol Josep „Pep“ Guardiola súčasťou barcelonského hviezdneho tímu, vedel, že ho čaká budúcnosť na trénerskej stoličke. Zvládať tlak, médiá a obrovské talenty na vrchole futbalového sveta sa však nedá naučiť zo dňa na deň. Od hráčskych čias až po obdobie, keď viedol jedny z najsilnejších mužstiev v histórii futbalu – toto je neuveriteľný príbeh Pepa Guardiolu, ktorý sa vypracoval na jedného z najlepších taktických trénerov všetkých čias.