Sprievodca mladého génia: Mapy a zemepis - Jennings, Ken (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Staň sa aj ty mladým géniom! Vďaka tejto knihe budeš odborníkom na mapy a zemepis a svojich kamarátov a učiteľov môžeš ohromovať znalosťami a dôvtipnými faktami. Vedel si, že najväčšia púšť je v skutočnosti pokrytá snehom? Alebo že Krištof Kolumbus nebol prvý, kto si myslel, že Zem je guľatá? Krásne ilustrácie, pozoruhodné zaujímavosti a zábavné kvízy, ktoré preveria tvoje vedomosti. Sprievodca mladého génia z teba v momente spraví profíka!