Alea, dievča mora 8 – Vlny času - Stewnerová, Tanya (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Alea získala svoje magické schopnosti späť, znova sa stala dievčaťom mora! Má však veľké obavy o svoju sestru Theu. Kam ju odviedol doktor Orion? Čo s ňou má v pláne urobiť? A akú zvláštnu úlohu môže Tess zohrať, aby ho zastavila? Alebo je možné, že kľúčom k víťazstvu bude nový člen posádky? V mori povstáva prastará sila, no posádka Alfa cru hľadá cestu k svojim novým spojencom len cez benátske uličky. Podarí sa priateľom poraziť Oriona, skôr než stihne v oceánoch rozšíriť vírus útočiaci na magické bytosti?