Endometrióza v otázkách a odpovědích - Drahoňovský, Jan (Mladá fronta, 2024)
Příručka pro ženy věnovaná často podceňovanému gynekologickému onemocnění postihující výrazné procento ženské populace. Endometrióza postihuje až každou desátou ženu v reprodukčním věku, její příznaky jsou však často bagatelizovány. Ke stanovení správné diagnózy mnohdy dochází až při neúspěšné snaze o početí potomka - a tou dobou už působí řada negativních vlivů na psychiku. Na všechny otázky související s tímto onemocněním srozumitelně odpovídá MUDr. Jan Drahoňovský. Nakladatelská anotace. Kráceno.