Helter Skelter : skutečný příběh Mansonovy vraždící sekty - Bugliosi, Vincent, 1934-2015 (Vendeta, 2024)
Vyšetřování vražd, které byly spáchány v Los Angeles roku 1969. Vzpomínky státního zástupce, jenž byl pověřen vedením obžaloby, na proces se členy Mansonovy sekty, která stála za těmito činy.