Himálajské ozvěny : nejen o ledovcích a jacích - Švrčinová-Cunnings, Liba, 1948- (Epocha, 2024)
Kniha je volné pokračování Himálajského deníku. Zachycuje další expedice a příběhy autorky v Himalájích. Ukazuje drsnou přírodu, životy místních i prolínání dvou náboženských a filozofických systémů buddhismu a hinduismu.