Centrální impérium: Omega. - Kotouč, Jan, 1987- (Brokilon, 2024)
Sci-fi román českého autora je úvodním dílem mezi komando Omega. Hlavní hrdinka Hila se vydává na svou možná poslední cestu. Během toho si uvědomuje, že zájmy Impéria jsou vždy nad zájmy lidí. Komanda Omega pracují ve stínech Centrálního impéria. Neřídí se zákony ani pravidly a zodpovídají se pouze císaři. Speciální jednotka sabotérů, rozvědčíků a úkladných vrahů. Těla mají vylepšena pomocí nelegálních genetických modifikací, které z nich udělaly supervojáky, ale také výrazně zkrátily délku jejich dožití. Hila Ebanová jiný život neznala. Jako dítě slumů na planetě Colbran měla na výběr mezi pomalou smrtí na nevyléčitelnou nemoc nebo službou v Omegách. Léta žila se svou jednotkou, bojovali jeden za druhého. Jenže komanda Omega byla zrazena a Impériu nezbývá nic jiného, než jejich existenci zamést pod koberec. Nakladatelská anotace. Kráceno.