Cesta faraonů : román z archivů NUMA - Cussler, Clive, 1931-2020 (CPress, 2024)
Akční dobrodružný román s Kurtem Austinem a jeho týmem NUMA. Kurt Austin a posádka NUMA riskují vše, aby zabránili bezohlednému obchodníkovi se zbraněmi v krádeži neocenitelného starověkého pokladu. Jejich nepřítelem je Bloodstone Group, konglomerát obchodníků se zbraněmi a zlodějů, kteří se snaží ukrást starobylé relikvie na obou stranách Atlantiku. Kurt a jeho tým se brzy zapletou do zrádné honby za pokladem. Nakladatelská anotace. Kráceno.