Lidé, návod k použití - Capponi, Barbara, 1966- (BizBooks, 2024)
Úsměvná příručka o kočkách - nebo o lidech, viděných z kočičího pohledu. Dělají si s námi, co chtějí. Jak to dokážou? A co si o nás myslí? Jsme pro ně skutečně jen ty neohrabané „velké opice“, které je třeba si předcházet čistě proto, že dokážou otevřít tuňákovou konzervu? Jak nás doopravdy vidí naši miláčkové? Podívejte se na sebe kočičíma očima. Nakladatelská anotace. Kráceno.