Trosečníci z lodi Jonathan - Verne, Jules, 1828-1905 (Podivuhodná putování, 2020)
Dobrodružný příběh cestujících z lodi, která ztroskotala u nejjižnějšího cípu Jižní Ameriky. S pomocí osamělého obyvatele jednoho z ostrovů založí ztroskotanci osadu. Brzy však dojde k rozbrojům, následnému rozdělení osadníků a k boji. Nález zlata pak všechno ještě vyostří a způsobí další problémy.