Smrt na palubě - Stevens, Robin, 1988- (Případy pro W + W, 2024)
Dívčí detektivní klub řeší devátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy Wellsová a Hazel Wongová jsou v Egyptě a vydávají se na plavbu po Nilu. Doufají, že uvidí starobylé chrámy a nějakou tu mumii. Na parníku Hatšepsut cestuje také tajemný spolek Vdechnutí života - skupina anglických dam a gentlemanů, kteří věří, že jsou převtělenými faraony. Třetí den plavby je jejich předsedkyně nalezena ve své kajutě mrtvá. Dívkám je hned jasné, že na plachou dceru oběti někdo ušil boudu. Vyřeší tento nejtěžší případ své kariéry? Nakladatelská anotace.