Život a smrt Maxmiliána Drápa - Horna, Pavel, 1964- (Rychlé šípy na stopě, 2024)
Detektivní dobrodružství, ve kterém se Rychlé šípy vrací k záhadě smrti Maxmiliána Drápa. Třicet let stará mrtvola na půdě činžovního domu. Sebevražda kvůli nesmírně cenné známce, modrému mauriciu. Mirek, Jarka, Jindra, Červenáček a Rychlonožka žijí v domnění, že případ smrti Maxmiliána Drápa je minulostí. Jenže po roce je najednou všechno jinak. Co když to byla vražda? A je vůbec možné vyřešit případ, který se stal před více než třiceti lety? Nakladatelská anotace. Kráceno.