Kde jsme ještě nebyli - West, Kasie (CooBoo, 2024)
Příběh o přátelství i lásce vypráví Norah. Dívka, která svého kamaráda z dětství neviděla už pěkně dlouho. Teď ale nastává chvíle, kdy se může leccos z minulosti vyjasnit. A možná vzniknout i něco nového. Norah neviděla svého nejlepšího kamaráda z dětství Skylera už roky. Když se odstěhoval, byli spolu neustále v kontaktu, ale v poslední době se jejich vztah omezil na vzájemné lajkování příspěvků na Instagramu. Proto se Norah nemůže dočkat výletu, který jejich rodiny naplánovaly na léto. Ale jakmile se konečně sejdou, zdá se, že by Skyler nejradši hned zmizel. Co za tím je? Společný road trip povede oba nejen po neznámých cestách, ale i k novým objevům. Nebude to snadná jízda, ale rozhodně bude stát za to. Nakladatelská anotace.