Byl jednou jeden medvěd - Riordan, Jane (Albatros, 2024)
Knížka příběhů napsaných ve stylu A. A. Milneho zavede děti tam, kde to všechno začalo, do doby, kdy byl Medvídek Pú poprvé zakoupen pro malého Kryštůfka Robina. Text doprovázejí ilustrace, které vytvořil Mark Burgess ve stylu E. H. Sheparda.