Napříč časem - Hovjacký, Jan (TZ-one, 2024)
Hlavním hrdinou sci-fi povídky Napříč časem je mladý muž Tomáš Urban, zaměstnanec ostravské marketingové agentury. Z jeho poklidného a relativně spokojeného života jej vyvede až služební cesta, během které se dostane dál, než by si kdy pomyslel.