Duše krve a popela - Armentrout, Jennifer L., 1980- (Fragment, 2024)
Jeho vzpomínky jsou poslední nadějí. Pátý díl bestsellerové fantasy série. Poppy už přežila ledacos, ale bitva, kterou bojuje po boku Casteela a dalších spojenců, teprve začíná. Bohové se probouzejí po celém Iliseeu i v říši smrtelníků a připravují se na nadcházející válku. Když však Poppy upadne do stáze, Cas čelí reálné možnosti, že by o ni mohl přijít. Proto se jí rozhodne připomenout, jak jejich společná cesta začala, a prozradí přitom o sobě věci, které ví jen Kieran. Epický milostný příběh Poppy a Casteela opět ožívá - tentokrát bude ale svou verzi příběhu vyprávět Hawke. Nakladatelská anotace.