Láska za mizerných dní - Arenz, Ewald, 1965- (Host, 2024)
Je možné znovunalézt velkou lásku, když už člověk není nejmladší a zároveň je zatížen životními zkušenostmi? Román německého autora. Clara a Elias se setkají během prohlídky domu, který Clara prodává, a od prvního okamžiku vědí, že patří k sobě. Tím se všechno mění: Eliasovi je jasné, že se musí rozejít se svou přítelkyní Verou a zůstat s Clarou. I pro Claru nastává čas, aby se vzdala své samoty. Po divokém štěstí počátečních dnů následuje první zkouška, oba o své lásce začínají pochybovat a musejí se rozhodnout, zda za ni budou bojovat. Může člověk s životními zkušenostmi najít ve zralém věku znovu či poprvé velkou lásku? Nakladatelská anotace.