Od pohádky k pohádce. - Jiránková, Lucie; Vichrová, Petra (Začínáme číst (Egmont), 2024)
Tři příběhy podle televizního seriálu o partě obětavých štěňat, která zachraňují pobřežní městečko Adventure Bay. V této knížce si můžete přečíst, jak oblíbení hrdinové zachraňovali školní autobus v Adventure Bay, co se stalo, když se v pobřežním městečku objevil obrovský robot, a jaké překvapení tlapky přichystaly pro Alexova dědečka. Nakladatelská anotace. Kráceno.