Zanechal si mi len spomienky - Silvera, Adam (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Keď Griffinova prvá láska a bývalý priateľ Theo zomrie, jeho vesmír sa zrúti. I keď sa Theo presťahoval do Kalifornie a začal sa stretávať s Jacksonom, Griffin nikdy nepochyboval o tom, že sa k nemu napokon vráti. Jediný človek, ktorý skutočne chápe jeho zlomené srdce, je však práve Jackson. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa jeden druhému otvoria, Griffin neustále klesá na duchu. Ak túži po krajšej budúcnosti, musí sa najskôr zmieriť s vlastnou minulosťou.