Teória lásky - Hazelwood, Ali (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Teoretická fyzička Elsie Hannawayová cez deň vyučuje termodynamiku a po večeroch pracuje ako falošná priateľka, aby si prilepšila. Jack Smith, brat jej obľúbeného klienta, je experimentálny fyzik, ktorý zničil kariéru jej mentora a podkopal povesť všetkých teoretikov. A práve on sedí v prijímacej komisii na MIT, kam sa Elsie túži dostať. Elsie je pripravená na totálnu vojnu, ale zisťuje, že keď je s ním, nemusí sa hrať na nikoho iného. Bude Jack tým, pri kom uvedie do praxe svoje teórie o láske?