Zvierací záchranári - Stratený muflónik - Olivová, Jana (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Prázdniny sú v plnom prúde, ale Tomáško sa celý čas nevie odtrhnúť od kníh. Rodičia sa rozhodnú, že takto to ďalej nejde. Zavolajú si na pomoc strýka Maťa. Ostrieľaný cestovateľ vie, ako chlapca zaujať, a naplánuje pre synovca hľadanie pokladu. Keby len tušili, že najväčší poklad, ktorý objavia, bude muflonie mláďa! Čo si s ním však počať? Ešteže Maťo vie, kto by im mohol pomôcť.