Piata obeť - Barker, J.D. (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2024)
Uprostred jednej z najhorších zím, aké Chicago zažilo, bolo pod hladinou zamrznutého jazera objavené telo tínedžerky Elly Reynoldsovej. Je nezvestná tri týždne, jazero však zamrzlo pred viac ako tromi mesiacmi. A ako je možné, že mala na seba šaty iného dievčaťa, ktorého zmiznutie nahlásili len pred dvoma dňami? Zatiaľ čo sa detektívi snažia rozlúsknuť túto hádanku, Porter prenasleduje Opičieho vraha. Čoskoro si uvedomí, že jediná desivejšia vec ako myseľ sériového vraha, je myseľ vrahovej matky.