Návrat do Kavárny na konci světa : inspirativní cesta k poznání sebe sama - Strelecky, John P., 1969- (Kazda, 2024)
Manažer John se opět vrací do "kavárny na konci světa", kde se setkává s atraktivní Jessicou a diskutuje s ní o smyslu života i o tom, jak nalézt cestu k seberealizaci a spokojenosti. Vypravěč John býval vystresovaným manažerem, ale dnes už vede vyvážený a spokojený život. Jednou se při svých cestách na Havaji rozhodne pro vyjížďku na kole a zde, na samotném konci světa, narazí na kavárnu, která mu změní život. V kavárně potkává Jessicu, která pracuje od brzkých rán do pozdních večerů a dělá vše, co se od ní očekává. Tím ale ztrácí svoje vlastní sny a cíle. John se stává jejím mentorem a pomáhá jí znovu objevit to, na čem opravdu záleží. V rozhovorech Johna a Jessicy najde čtenář odpověď na otázku, jak se osvobodit od každodenního pracovního kolotoče. Nakladatelská anotace. Kráceno.