Zvierací záchranári – Zvedavá líštička - Belšán, Michal (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Baška má dve veľké lásky – atletiku a zvieratá. Keď cestou z tréningu začuje, ako sa partia chuligánov dohovára, že pôjde vyplašiť netopiere zimujúce v chodbách za mestom, rozhodne sa im plán prekaziť. Na spiatočnej ceste spolu s kamarátmi natrafí na čiernu skládku odpadu a pri hromade harabúrd zazrie červený tieň. Keď prídu bližšie, nájdu tam ležať zranené líščie mláďatko. Sami mu však pomôcť nedokážu. Je čas privolať zvieracích záchranárov!