Půlnoční kroniky. - Kneidl, Laura, 1990- (Red, 2024)
Romantická fantasy série dvojice německých autorek pokračuje příběhem Harper Iwanovové a Julese Marlowa. Harper s Holdenem přišli o rodiče, když byli ještě dětmi - stalo se to při útoku čarodějů na shromáždění lovců v Petrohradě. Na rozdíl od svého bratra je Harper pořád ještě plná smutku a nenávisti a nechá se vést touhou po pomstě. Jules Marlowe je do Harper Iwanovové beznadějně zamilovaný už od jejich společného loveckého výcviku. Je přesvědčený, že za chladnou, arogantní fasádou krásné Magic Huntress se skrývá mnohem víc. Když však král upírů promění Julese v jednoho ze svých služebníků, poslední jiskřička naděje pro něj i Harper zmizí. Nejenže se kdysi přátelský Grim Hunter stane jedním z tvorů, proti nimž Harper bojuje, ale navíc, ve své touze po krvi, vážně zraní svého bratra-dvojče. Po Dni krveprolití si tak Harper doplní do seznamu jméno dalšího nepřítele - Julese - a začne i jeho neúnavně pronásledovat... Nakladatelská anotace. Kráceno.