Zavřu oči v modlitbě - Ahndoril, Alexander, 1967- (Host, 2024)
Druhý případ Julie Starkové ze série Klíč. Divadelní herečku pronásleduje její snoubenec, který ovšem před třemi lety zemřel... Soukromé vyšetřovatelce Julii Starkové zavolá zoufalá herečka Bianca Salová, kterou podle jejího tvrzení pronásleduje mrtvý snoubenec. Předešlou noc se Bianca probudila a uviděla ho ve své ložnici a o několik dní dříve se údajně vloupal do její divadelní šatny. Její snoubenec však tragicky zahynul před třemi lety, právě když Bianca zkoušela hlavní ženskou roli v tragédii Macbeth. Bianca se tehdy přímo na jevišti zhroutila a představení muselo být zrušeno. Nyní dostal divadelní soubor šanci hru inscenovat znovu a během zkoušek se začaly dít ony nevysvětlitelné návštěvy. Julie Starková proniká do dynamiky divadelního prostředí. Zdá se, že stalker se pohybuje přímo v souboru. Téměř nikdo z herců nemá pro incidenty alibi. Julie požádá svého bývalého manžela Sidneyho, aby vyšetřil nejasnosti kolem úmrtí Biančina snoubence. Nakladatelská anotace. Kráceno.