Nebeská tkáčka - Iskari 3 - Ciccarelli, Kristen (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Eris cestuje medzi svetmi vďaka magickému vretenu, ktoré z nej robí nepolapiteľnú zlodejku. V područí pirátskeho kapitána je však pre ňu vreteno ako zlatá klietka. Aby Eris získala vytúženú slobodu, musí uniesť princeznú Ashu, posledného Namsaru. Veliteľka kráľovskej armády Safire sa zaprisahá dolapiť ju. Okolo Eris sa však ako slučka ovíja príbeh zabudnutých čias, ktorý ju každým švihom magického vretena privádza bližšie k záchrane alebo skaze sveta..