Mezi tebou a nebem - Marks, Hope (Petra Nachtmanová, 2024)
Jsem Freya a mám slušný problém. Zabouchla jsem se do svého profesora. Ale já se od něj nedokážu držet příliš daleko. Jen si nechci přiznat pravdu. Pf… Co je věkový rozdíl? Jen čísla na papíře. Studuji na vysoké škole a tajně si přivydělávám v klubu. Potřebuju prachy, a ne, nejsou úplně pro mě. V klubu se však něco zvrtne… Jedno špatné rozhodnutí. Jeden výstřel. A pak… ucítím bolest následovanou tmou. Uvízla jsem mezi dvěma světy a zůstala ležet v kómatu. A on… se mě snaží přimět žít. Otázkou je, zda stačí pár slov k mému probuzení. Co když nechci?