Něha s trny - Bulawová, Kateřina (Petra Nachtmanová, 2024)
Anna se rozhodla využít příležitosti a navštívit prarodiče v Itálii. Vášnivá fotografka však nepoznává jen italské krásy, ale i Marca, který jí ukazuje rozmanitost života. Objevuje nové pocity, potkává zajímavé lidi, a dokonce se odváží pomoci jednomu muži, aby se jeho život změnil k lepšímu. Dny v cizině se však krátí. Může letní vzplanutí vášní zvítězit nad rozdíly mezi zamilovanými, nebo láska rychle skončí?