Dokonalé dvojče - Bonner, Sarah (Vendeta, 2024)
Thriller anglické autorky o sesterské rivalitě, pomstě a ukradené identitě. Když Megan objeví v telefonu svého manžela fotografie své sestry, se kterou se nestýká, chce vysvětlení. Leah už má vše, co si kdy Megan přála. Slávu, bohatství, svobodu dělat si, co si zamane. A když Megan stane Leah tváří v tvář, hádka se změní ve vraždu. Jediným způsobem, jak uniknout trestu za zabití své sestry, je stát se jí. Pak však udeří lockdown. Jak může Megan dál žít dva životy? A co se stane, pokud její tajemství zná i někdo jiný? Nakladatelská anotace.