Setkáme se na Venuši - Vinuesa, Victoria (CooBoo, 2024)
Romantický příběh o hledání kořenů, výletu do Španělska a boji s vážnou nemocí. Sedmnáctiletá Mia má už od narození vážně nemocné srdce. Teď má podstoupit důležitou operaci, která jí může výrazně prodloužit život, ale taky nemusí dopadnout dobře. Proto se rozhodne vydat do Španělska, kde by měla žít její biologická matka, a vypátrat ji. Nechce tam ale jet sama. Potřebuje parťáka. Kombinací vyhrožování a manipulace přiměje o něco staršího Kylea, aby vyrazil s ní. Čeká je dobrodružná jízda po malebném Španělsku plná absurdních zážitků, několik kandidátek na Miinu matku, pár kolapsů a možná taky láska. Nakladatelská anotace.