Sicilský polibek - CouCou, Mon (Solis nakladatelství, 2024)
Mafiánský šéf Cortado je charismatický muž zralého věku, který žije v bezpečném domově na Sicílii. Poté, co se mu neplánovaně rozrostla rodina, začne pociťovat prázdné místo a zatouží jej zaplnit. Rozhodne se Sophii pomoci rozjet v Neapoli dětský domov se vzděláním pro děti tak, jak si sama vysnila. Díky tomuto projektu nachází i jiné zalíbení než jen potěšení z opíjení se mocí. Potkává se s temperamentní sociální pracovnicí Monique. Neubrání se jejímu šarmu a jeho lovecké instinkty se aktivují. Kdo je však tato záhadná žena a co ve skutečnosti skrývá za tajemství? Jejich sblížení spustí nezastavitelnou lavinu ohrožující vše, co za svůj život vybojoval.   Co může být nebezpečnější než on sám?   Ve hře smyslné posedlosti se totiž objeví nečekaný zvrat. Na scénu přichází celosvětově hledaná dívka. Najde Cortado spřízněnou duši? Nezlomí mu jeho vášeň pro krásky v nesnázích vaz a neohrozí jeho postavení v celém vedení tajné společnosti?Autorka se vzdává honoráře ve prospěch dětských domovů a opuštěných zvířat.