Zlodějka minulosti - Reisz, Tiffany, 1978- (Red, 2024)
Zrada, pomsta a rodinný skandál opředený 150 let starou záhadou. Od americké autorky eroticky laděných romancí. Když se Cooper McQueen po noci strávené s neznámou kráskou druhý den probudí, zjistí, že byl okraden. Zmizela ale jen jediná věc: láhev bourbonu za milion dolarů. Zlodějka, záhadná žena jménem Paris, tvrdí, že láhev právem patří jí. Na samotné etiketě ostatně stojí, že se jedná o majetek rodu Maddoxů, který po občanské válce vlastnil a provozoval palírnu bourbonu Red Thread, dokud firma nezanikla z důvodu, který nikdo nezná... Nikdo kromě Paris. Paris poté v časných ranních hodinách v Louisville odkrývá děsivý příběh Tamary Maddoxové, dědičky lihovaru, ze kterého se stalo impérium. Rodinný odkaz Maddoxových je plný bohatství a moci, ale také lží, tajemství a hříchů opomenutí. Důvod, proč Paris láhev bourbonu vlastně chce, zůstává skryt, dokud není odhalena její pravá totožnost. Pomsta, kterou Tamara přísahala své rodině o sto let dříve, může být konečně dokonána. Nakladatelská anotace.