Zlatý časy : román - Hudský, Petr, 1972- (Deus, 2012)
Příběh dvou středoškolaček, které pocházejí z rozdílného prostředí, ale spojuje je podobný pohled na svět, druh humoru a také podobné průšvihy. Čtení pro dívky okolo 15 let.