Údolí – Katastrofa - Kuhn, Krystyna (Deus, 2012)
Pokračování úspěšného románu pro mládež, německé autorky Krystyny Kuhn,je opět poutavý a místy strašidelný příběh, který nebude šetřit nečekanými zvraty a dobrodružstvím, z něhož dýchá tajemno. Nováčci na Grace College se již dobře zabydleli. Spojuje je mimo jiné i smrt jedné ze studentek, z níž se vyklubala vražda… Nyní se dostává do popředí další z hlavních hrdinek, Katie, a dozvíme se tak něco více o její minulosti. Stejně jako Julia, i ona v sobě nese jedno veliké, strašné tajemství… I na konci tohoto dílu nás opustí dva hrdinové příběhu. Nepředbíhejme ale a nehledejme hned na počátku naši známou tabulku se jmény mrtvých…