Noční lovci. - Frost, Jeaniene, 1974- (Fantom Print, 2012)
Druhá ze série paranormálních romancí z fantaskní hororově laděné řady Noční lovci s hlavní hrdinkou poloviční upírkou Catherine. Mladá dívka je posedlá lovem upírů, a jelikož k tomu má velmi osobní důvod, bere to sakra vážně.