Dědictví, aneb, Jak Helena ke štěstí přišla - Payne, C. D. 1949- (Jota, 2013)
Deníkové zápisky osmapadesátileté ženy, kterou z rutiny nudného rodinného života vytrhne, když po tetičce zdědí starý a poněkud zpustlý domek u Erijského jezera v Ohiu.