Na výlet čí za prací do Holandska - Klein, Pavel (Machart, 2013)
Chcete se naučit a zažít něco nového? Využijte komplexního průvodce na vašich cestách po Holandsku. Dozvíte se, kam za přírodou, uměním, zážitky, za sportem či za prací. Řada rad a tipů vám usnadní návštěvu této krásné země. Čtenář jisté ocení i základy holandštiny, které mu pomohou s orientací a komunikací. A celou řadu dalších užitečných tipů a informací...