Loviště - Briggs, Patricia, 1965- (Fantom Print, 2012)
Dobrodružný fantaskní příběh se nese ve znamení boje proti odvěkému zlu a přináší i detektivní zápletku. Anna, omega smečky Aspen Creeku, se po své proměně učí životu po boku Charlese, jednoho z nejobávanějších vlkodlaků. Nyní se mají oba vydat na speciální summit hlavních představitelů vlkodlaků v Seatlu, kde se bude řešit kontroverzní návrh, aby vlkodlaci odhalili svou totožnost lidem. Dochází k rozporům, intrikování a nakonec i vraždě, ze které je obviněn právě Charles. Zamilovaný pár se bude potýkat s dramatickými událostmi, ale zároveň i s budováním svého vztahu, ve kterém se vedle sebe musí srovnat dvě výjimečné povahy.