Syn stínu - Sprunk, Jon, 1970- (Fantom Print, 2013)
Caim vykonává chladnokrevně své krvavé řemeslo, k nikomu se neváže a důvěru má pouze sám v sebe. Jeho filozofií je vždy dokončit zakázku. Ale stav věcí se změní ve chvíli, kdy se zaplete do spletité hry intrik a sám se stane hledaným pěšákem ve světě mocných. Nalezne nejméně pravděpodobné spojence, dceru jeho poslední objednané oběti Josefínu a strážného smyslného ducha Kid. Aby Caim dokázal odhalit spiknutí v posvátném městě Otir, bude muset převzít v plném rozsahu své dědictví jako syn Stínu.