Ročenka Computerworldu 2012 - Computerworldu, redakce (IDG Czech Republic, a.s., 2012)
Computerworld je jediným odborným čtrnáctideníkem na českém a slovenském trhu zaměřeným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí mezinárodního vydavatelství IDG přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovějších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu. Poprvé v historii našeho IT magazínu jsme pro vás přichystali ročenku Computerworldu v elektronické podobě. Jde o souborné vydání všech 22 čísel, tak jak jsme je v redakci připravovali po celý minulý rok 2012. Věříme, že tu najdete plno inspirativních článků, návodů, recenzí a trendových materiálů, které vás zdárně provedou úskalím podnikového IT.