Písně čarodějky. - Neomillnerová, Petra, 1970- (Fantom Print, 2007)
Poté, co ve volbách do Velké rady čarodějů opět zvítězí Ignácius, musí Moire a její přátelé království opustit. Ale ne na dlouho - po nějaké době vypukne epidemie neštovic. Je horší, než ta, kterou Moire pamatuje. A na rozdíl od té předchozí se nevyhýbá ani čarodějům. Moire tuší, kde hledat viníky a snad i lék. A proto se, i navzdory výhrůžkám nebezpečného starého čaroděje Raba, vrací do města, z něhož byla vyhnána. Do města, kde jsou čarodějové stíháni jako iniciátoři smrtelné epidemie. Autorka drží kurs nastavený povídkovými knihami. Čtenář se může těšit na příběh s výbornými dialogy, zajímavými postavami a temným naturalisticky vykresleným světem.