Jak jsem dobýval Ameriku, aneb, Několik užitečných rad pro nelegální pracovníky v USA - Krejčí, Miroslav, jr. (Tigris, 2013)
Skutečný příběh Čecha, který nelegálně pracoval v Americe. Cestopis o tom, co všechno se může přihodit a pokazit nejen cestou do USA. Kniha přináší rady, jak se pokud možno vyvarovat nepříjemnostem na cestách a během pracovního pobytu v cizí zemi.